Work goes happy on työhyvinvointikonsepti, joka luo ideoita, avaa väyliä työhyvinvoinnista ja työelämästä tiedottamiseen niin asiantuntijoille, työyhteisöille kuin yhteistyökumppaneille. WGH tuottaa asiapitoisia, mutta viihdyttäviä ja mieleenpainuvia elämyksiä sekä tapahtumia lisäten mukaan myös viihdemaailman elementtejä. Work goes happy -tilaisuus pidettiin 15.3.2018 Wanhassa satamassa Katajanokalla. Liina oli livekuvittamassa tilaisuuden puheevuoroja.

Tilaisuudessa oli ainutlaatuinen, todella inspiroitunut ja hyväntuulinen tunnelma. Täällä rakennettiin tulevaisuuden työhyvinvointia. Puheenvuoroja oli huimat 119. Näistä 5 puheenvuoroa livekuvitettiin.

Kuvaa klikkaamalla saat kuvasta isomman.

Arto Ranta-Aho. Toimitusjohtaja, Ruohonjuuri
Vahva ja omaperäinen yrityskulttuuri menestymisen kivijalkana

Camilla Tuominen, tunnekouluttaja
Tunteiden johtaminen on välttämätön metataito tekoälyn aikakaudella

Marko Rissanen, henkilöstöjohtaja, DNA Oyj
Perheystävällinen yrityskulttuuri ja sen johtaminen DNA:lla

Miia Savaspuro, liiketoimintajohtaja, Ellunkanat
Konflikti päivässä pitää yrityksen virkeänä

Kuuntele täällä 

Suomen paras pomo -kilpailun voittajan julkistus, 
Suomen paras pomo: Heikki Meriläinen

www.wgh.fi