Liina Tabell

Olen Liina Tabell, livekuvittaja ja visuaalinen valmentaja. Minut tunnetaan kyvystä kiteyttää monimutkaisia asioita nopeasti ja spontaanisti oivalluttaviksi kuviksi. Työssäni olen aidosti läsnä. 

Koulutukseltani olen aikuiskasvatustieteiden maisteri, puheviestinnän kandidaatti ja ekspressiivisen taideterapian ohjaaja. Lisäksi olen opiskellut graafista suunnittelua, käynyt taideateljeen, sekä taidekursseja.  

Olen työskennellyt yli 10 vuoden ajan organisaatioiden kehittämisen, fasilitoinnin, kouluttamisen sekä tutkimuksen parissa. Livekuvitusta olen tehnyt vuodesta 2013.

Olen suunnitellut ja toteuttanut vuorovaikutuskoulutuksia yrityksille, rekrytoinut asiakaspalvelijoita, perehtynyt viestintähaasteisiin, tutkinut yhteisöllistä luovuutta tuotekehitystiimin palavereissa ja improvisaatioteatterin esityksissä, opettanut teekkareita ja auttanut yrityksiä luomaan yhdessä uutta erilaisissa osallistavissa työpajoissa.

Ydinosaamistani on visuaalinen ajattelu, osallistava kehittäminen ja yhteisöllinen luovuus.

Olen lämminhenkinen ja mukava tyyppi, joka nauttii ihmisten auttamisesta ja monimutkaisten asioiden selkeyttämisestä piirtäen. 

Yhdistän kokemukseni yritysten kehittämisestä muuttuvassa maailmassa kuvittamisen osaamiseen. Kohtaan ihmisiä ja tilanteita aidosti iloa ja huumoria unohtamatta.