Livekuvitus

Selkeyttä, ymmärrystä ja elävyyttä tilaisuuteesi

Tapahtumissa: seminaareissa, asiakastilaisuuksissa, kick offeissa, kokouksissa

Livekuvitus auttaa hahmottamaan olennaiset asiat tapahtumasta mukaansa tempaavalla ja elävöittävällä tavalla. Puheenvuorot, keskustelut, paneelit ja työpajat kiteytyvät hetki hetkeltä osallistujien seurattavaksi kuvituksiksi valkokankaalle. Livekuvitus kuljettaa osallistujat läpi käsiteltävän aiheen, auttaa seuraamaan ja jättää mieleenpainuvan muistijäljen tapahtumasta. Se on konkreettinen lopputulos ja visuaalinen muistilappu tilaisuudesta, jonka voi jakaa osallistujille ja maailmalle ja siihen on helppo palata jälkikäteen yhdellä silmäyksellä.

Miksi livekuvitus?

– Livekuvitus tuo selkeyttä ja ymmärrystä ja iloa
– Kokonaiskuva teemasta hahmottuu
– Vaikeasti ymmärrettävät asiat avautuvat kuvan avulla
– Livekuvitus helpottaa tapahtuman seuraamista
– Livekuvitus kiteyttää tapahtuman sisällön yhdeksi kuvaksi
– Tapahtuma ja sen sisältö jäävät mieleen, kuvat muistetaan pitkään
– Osallistujat saavat tapahtumasta visuaalisen yhteenvedon
– Osallistujat sitoutuvat ja motivoituvat kun asiat tulevat ymmärretyiksi
– Livekuvitus auttaa toimimaan fokusoituneemmin, kun olennaiset asiat ja askeleet ovat kuvassa
– Aikaa, hermoja ja rahaa säästyy kun asiat tulevat ymmärretyiksi ja ihmiset ovat samalla kartalla

Miten livekuvitus tapahtuu?

Ennen livekuvitusta käymme tapaamisessa (pääkaupunkiseudulla) tai puhelimitse läpi tapahtuman sisällön ja livekuvitukseen liittyvät toiveenne.

Tapahtumapäivänä tallennan tilaisuudessa paikanpäällä reaaliaikaisesti puhutut asiat visuaalisiksi muistiinpanoiksi iPadilla ja ne heijastetaan valkokankaalle osallistujien seurattavaksi joko koko tapahtuman ajaksi tai osaksi päivää. Halutessanne livekuvitus voidaan toteuttaa myös käsin paperille.

Tilaisuuden jälkeen kuvitus on jaettavissa internetissä, sosiaalisessa mediassa, sähköpostitse tai vaikka painettavana julisteena. 

”Livekuvitus onnistui järjestäjien näkökulmasta hyvin. Sen kautta päivän alustukset ja eteneminen avautuvat kiinnostavasti ja kauniisti. Visualisointi lisättiin tilaisuuden videotallenteiden yhteyteen Osallistu.fi –sivustolle, jotta myös seminaariin osallistumattomilla henkilöillä olisi mahdollisuus tutustua päivän kokonaisuuteen.”

Liina livekuvitti Ok-opintokeskuksen Järjestöt lähidemokratian tukena –hankkeen loppuseminaarin Vaikuttamisen väylät tulevaisuuden Suomessa.

Anne Ilvonen
Innovointipäällikkö
OK-opintokeskus

”Livekuvitus toi lisäselkeyttä ja rakennetta paneelikeskustelumme tueksi. Kuvituksen ansiosta pystyimme tilaisuuden päätteeksi jakamaan eräänlaisen kollektiivisen miellekartan tapahtuman osallistujille keskeisten keskustelluiden asioiden muistamiseksi.”
Liina livekuvitti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen TOHKE-hankkeen päätösseminaarin TyöVoimaksi! Temput eivät työllistä – onnistuvatko vastuulliset, osallistavat työmarkkinat? paneelikeskustelun.

Anna-Maria Leogrande
Projektisuunnittelija
THL

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla minulle 040 7552899.
Kerro mihin tilaisuuteen ja koska tarvitsisit livekuvitusta, niin palaan asiaan.
Tulen mielelläni livekuvittamaan tilaisuuttanne.

Tilaa livekuvitus